Bine ai venit pe pagina artistică a Saptamanalei!

În scopul întreținerii site-ului fără reclame, cu review-uri și informații, care adună niște costuri destul de mari, am hotărât să accept și donații. Dacă dorești să contribui la susținerea site-ului Saptamanala, vei putea primi un desen customizat după o imagine trimisă la adresa de e-mail de contact: saptamanala0@gmail.com.

Fiind un lucru pe care nu îl fac de mult timp și pentru că nu am niște studii în domeniu, accept critici și propuneri. Planurile în această direcție sunt variate și încă în lucru, și le voi posta când vor fi gata. Deocamdată consider acest proiect o provocare utilă.

Dacă dorești să îi faci un cadou persoanei iubite sau unui prieten, sau doar să schimbi un tablou mic cu ceva mai modern sau pe propriul gust, aștept propunerile tale la adresa de e-mail indicată. În funcție de donații și cereri, desenele pot fi de dimensiuni diferite: A6, A5, A4 (alb, negru sau natur), A3. Cererile nu sunt limitate doar la schițe de acest gen neapărat, și nici la aceste dimensiuni, pentru că sunt de părere că din orice provocare ai ceva de învățat.

Dedesubt am adăugat un mic video cu pașii unuia dintre desene.
Once upon a time in America

Lumea modernă