Boicot Austria

1 din 5 postări din ultimele zile zice cât de nașpa e Austria, o țară în care locuiesc niște milioane de locuitori diferiți, cu principii, educație și credințe diferite, și cât de buni sunt românii, un popor jefuit, ținut mereu sărac, puțin educat și sub papucul altora din jur, cu imensa omitere a unor lucruri mărunte 😏, dar importante, cum ar fi: acefalia acestui stat pe cât de omogen, pe atât de frankenstein, care aleargă toată ziua în stânga și în dreapta ca o curcă beată după grăunțe, fără să observe că toți cocenii sunt în coșarul de lângă ea.

Nu pot să mă pronunț, dacă România ar merita sau nu să fie în Schengen. Probabil că da, nu văd normală o diferențiere atât de cruntă între niște state, care vor să tindă spre democrații ideale. Însă văd diferențele menționate de mulți parlamentari europeni, iar aici pot să fiu de acord cu faptul că România este sub nivelul la care ai vedea o țară europeană. Iar, dacă nu facem parte din Schengen, atunci de ce am fi parte din UE? 🤔 Sunt unele state mai europene decât altele? Sau pur și simplu suntem membri UE din alte interese?

Oricum ar sta lucrurile, motivele sunt foarte proaste de ambele tabere, iar interesele sunt la fel de mârșave și spre dezavantajul oamenilor de rând.

Și cu toate astea, boicotăm sau nu? 🤭 Ce să boicotăm? Austria scoate mai mulți bani din târgurile de Crăciun decât întregul PIB al României. Doar ne facem singuri rău și o imagine de țărani needucați, răzbunători și proști, care nu știu să piardă.

Există unele specimene de bărbați (vorba vine) care, dacă sunt refuzate de o fată, îi vor aduce injurii și o imagine proastă în public. Deși există multe motive în spatele refuzului. Acest tip de comportament nu face altceva decât să confirme tuturor preconcepția față de individ, sau în acest caz față de România. 🤓

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: