Putin nu va lăsa Occidentul în frig

Odată cu începerea tensiunilor dintre Occident și Rusia pe motivul suveranității unui stat deja suveran, statele Occidentale au pus în aplicare o serie de măsuri împotriva Rusiei.

Putin, unicul reprezentant al Rusiei, a hotărât ca de la 1 aprilie plata pentru combustibilii exportați în Occident să fie în ruble din conturi deschise la bănci rusești, pentru a contracara acțiunile Vestului.

Vestul cel rău s-a ascuns în spatele contractelor, pe care erau clar menționate alte monezi, și acum locuitorii statelor „sărace” se tem că nu vor mai putea sfârâi wurști și leberi pe grătarele lor de mii de euro, și vor muri de frig în casele lor de milioane de euro.

Milostiv, cum este Putin mereu, le-a dat asigurări acestora: Nu vă faceți griji, promit că nu voi lăsa nicio casă neîncălzită, niciun leber și niciun wurst nesfârâit. Arsenalul nostru nuclear va înlocui aproape instantaneu întreaga instalație de aprovizionare cu combustibil fosil, poluant, casele vor radia în lumină, cum nu au mai făcut-o niciodată (deci se va putea face o reducere substanțială la consumul de electricitate), încălzirea va fi perpetuă sute sau chiar mii de ani, și se va face prin simpla deschidere a ferestrei (încă un avantaj față de încălzirea autohtonă cu calorifere sau în podea).

Andre Tardov, consilier prezidențial în Rusia, mărturisește exclusiv pentru Saptamanala: Sancțiunile Vestului au fost întâmpinate și cu celălalt obraz, fix ca Iisus. Putin e un fel de Mesia, eliberează suflete blocate în corpul ăsta pământesc, păcătos și neo-nazist. Curând va simți și Vestul căldura sufletească din interior, când aceasta se va pogorî asupra lor. P. F. Kiril a sfințit deja focoasele mesianice. Multă sănătate!

2 gânduri despre „Putin nu va lăsa Occidentul în frig

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: