Un corporatist iese din casă după 29 de ani

Un corporatist a părăsit propria locuință după 29 de ani. Acesta era în work from home din anul 2020, de la începutul pandemiei.

A fost încurajat de mai multe ori de către prieteni, familie sau chiar colegi să iasă din casă, că pandemia s-a încheiat. Însă acesta a pus totul pe seama fake news.

„Nu am televizor, adică am, dar nu urmăresc știrile astea de la noua ordine mondială. Totul e fake news. Plus Netflixul e mai ieftin decât cablul. Am dezinstalat facebookul și am șters conturile de pe rețelele de socializare, unde era foarte multă dezinformare. Am fost și m-am vaccinat cu primele 7 doze. M-am simțit cam rău de fiecare dată, așa că pe următoarele 5 nu le-am mai făcut. Eu oricum nu ies din casă, nu mă întâlnesc cu nimeni. Cumpărăturile mi le fac prin Glovo, iar facturile le plătesc de pe telefon.”

Când acesta a fost descoperit, avea barbă și păr lung, dar a pus înfățișarea sa neîngrijită pe seama modei de la începutul pandemiei.

Spre marea lui uimire, metaversul nu reflecta realitatea, iar Toiota lui electrică devenise între timp interzisă în favoarea mașinilor pe hidrogen.

„Am trăit o minciună” a concluzionat acesta, mărturisind că va creea un NFT care să reflecte sentimentele legate de cele aflate.

„Dacă nu venea managerul la mine să mă invite la petrecerea de Crăciun, nu aș fi aflat că pandemia s-a terminat.”

Întrebat dacă regretă izolarea inutilă din ultimele decenii, acesta a răspuns „Absolut deloc, sunt căsătorit de aproape 25 de ani, și am și nepoți. Duc o viață plină în Decentraland. Am și o casă la țară în Sandbox, cu teren mult și pomi fructiferi. Ce mi-aș putea dori mai mult? ☺️”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: