Bringo în retard

Bringo când a început pandemia a fost singura aplicație, care mai mult sau mai puțin făcea față „leneviei” de a face cumpărături, mai ales în intervale în care era și interzis să ieși pe stradă, dacă nu aveai o geantă de curier cu tine.

Lumea a beneficiat de primul transport moca, apoi de 5 kg de piept de pui, apoi de 7 pungi de chipsuri și alte „promoții”, doar să nu plătească „infima” taxă de transport de 20 de lei.

Românul, în stilul evreiesc caracteristic (populație majoritară în orașele mioritice antebelice), lasă un ciubuc (turcesc) curierului în general. Mai plătește și pungi verzi, „bio”, mirosind a borală tristă de pescar bețiv, și ajunge astfel să plătească pe un transport mai mult decât pe o shaorma la Dristor.

Dar, dacă nu vreau să cumpăr de la Carrefour?

Ei, mofturosule, află că la Glovo cu un abonament de 10 lei pe lună ai transport gratuit la mâncare, dar și la aproape toate hipermarketurile de pe piață.

Da, sunt în general mai profi curierii la Bringo, și nu pufăie, dacă le lași mai puțin de 10 lei ciubuc, plus sunt mai atenți la comandă.

Însă au trecut luni bune, dacă nu chiar jumătate de an sau un an de când a început lupta dintre „titanii” lenei bucureștene, iar Glovo a trecut pe lângă Bringo cum trece un F16 pe langa un Zeppelin. Zeppelin-ul e încă acolo… Noapte bună!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: