Grecia 2021

Fun facts despre Grecia în 2021:

1. Datorită numărului mare de turiști, populația țării elene a depășit-o pe cea a Chinei.

2. Pentru câteva zile România a pierdut 18 milioane de locuitori în favoarea Greciei.

3. Singurii săraci, care nu au avut bani de Grecia anul ăsta, au fost, de fapt, depistați cu Covid sau sunt genul acela de sociopați, care nu merg la botezuri sau nunți, și nici nu trimit bani în plic după.

4. Datorită turismului din 2021 economia Greciei a crescut atât de mult încât a devenit o nouă super putere mondială și va lua parte la următorul summit G8+Rusia.

5. Muntele Athos a intrat și el în rândul locurile cunoscute de tineri ca „the place to be”, precum Neversea, Electric Castle ș.a. după ce în loc de Vecernia mult așteptată un hipster a fost confundat cu un călugăr și a cântat „singura” melodie pe care o știa cu triluri „Așa sunt zilele mele” (pentru că el nu ascultă manele, dar după 2 beri se mai destinde atmosfera, și na…)

6. Din cauza valului uriaș de rom’âni care au schimbat Mamaia cu Lefkada, Marea Ionică a devenit și ea neagră, ba chiar, după ce Ionică a făcut treaba mare în mare, nu a mai intrat nimeni în apă, devenind cunoscută ca Marea lui Ionică.

7. Oficial pozele cu oameni în vacanță în Grecia au fost declarate nonsensuri la fel de plictisitoare ca meme-urile cu Vin Diesel despre familie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: