Evaluarea Națională 2021

Odată cu începerea Evaluării Naționale din acest an, parlamentul a propus o lege care să rezolve problema șomajului și să ofere un viitor mai bun pentru 80% dintre elevi. Propunerea vrea ca limba română să fie înlocuită cu o limbă străină la alegere.

„Și așa suntem o țară de tiriști, centralizde, spălători la cur și culegători, măcar să ne facem treaba bine, vorbind corect cu cei care ne plătesc chiria, hainele și mâncarea produse tot de ei. Crezi că suta aia de euro lunară așa ușor se trimite la rudele bolnave din țară? De viitorul ei depind pensionarii zilei de mâine, că noi oricum nu mai avem de unde să le mai dăm nimic. În criza asta abia am găsit de unde să mărim pentru parlament… E greu…” a mărturisit dezamăgit deputatul român Giovanni Heinrich Iobag.

„Le-aș ura noroc elevilor care urmează să participe la Evaluarea Națională, dar mai bine să și-l păstreze pentru momente mai importante: primul cur de moș spălat, prima căpșună culeasă. Cu puțin noroc astea în câțiva ani se pot transforma în lucruri cu adevărat minunate: prima numire în testament (deasupra nevestei și copiilor), respectiv primul sparanghel cules.” a încheiat acesta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: