Un medic orădean i-a venit de hac lui Covid

Un medic pneumolog din Oradea a inventat o schemă de tratament prin care ar fi vindecat de Covid peste 1000 de pacienți, dar așea, neoficial. 😉

Doamna doctor (nu îi voi publica numele, ca să nu fac reclamă televiziunilor de știri false), întrebată fiind cum a reușit să încropească schema de tratament, a răspuns deranjat: „Eu, chestiile astea, le discut de un an de zile pe Facebook, cu prietenii (…) am considerat că este o pneumonie mai ‘glamour’, un pic mai fițoasă, știți? Și l-am tratat ca atare.”

Medicii italieni sunt acum extrem de invidioși că nu s-au gândit și ei la abordarea doamnei doctor no name din Oradea. „Glamour și fițe sunt în virusul ăsta. Prostul de mine nu a observat asta la microscop. Dacă mi-aș fi dat seama la timp, poate nu ajungeau să mai moară câte o mie pe zi, o salvam și pe bunica, iar prostituata aia română, care avea grijă de ea, nu mai trebuia să se întoarcă în țară la soțul ei.” spuse trist doctorul Giovanni Luca (nume generic italian).

Mulțumim doamnei senator Șoșoacă, pentru că ne-a lămurit în final că acest virus există, doar că e mai glamour, mai pă fitze, așea, cu tzoale și vrăjeală; practic e un virus haladit, cum ar spune o altă somitate a acelorași televiziuni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: