Distanțierele anti-covid au fost trasate de femei.

Ca măsură anti-covid în magazine și instituții au fost trasate distanțiere de 1 m, de 1,5 m sau 2 m. Doar că tipul cu cărucior din spatele tău (mereu e un dubios cu un cărucior în spate când aștepți la casă) încalcă mereu marcajul. Îi spui frumos că ții la sănătatea ta și îl rogi să respecte distanța. El ia un separator și îl pune ostentativ lipit de pâinea ta, urmând și produsele lui lipite de separator pe partea cealaltă, legănându-se toate împreună parcă într-un dans de veșnică pomenire în drum spre tanti/ul care scanează.

„Bossultane, e mai mult dă un metru între noi.”

Întâlnind constant problema asta de când a început pandemia, am început să înțeleg și frustrările femeilor legate de mărimi. E ca atunci când îți iei adidași de pe net, și ajung cu 3 mărimi mai mici, politica de returnare e pe bază de sentimente, iar adidașii ăștia comunică și cu ceilalți, și ajungi să fii considerată panaramă, doar pentru că ai vrut să mai încerci o pereche de sandale…

De aceea cu ocazia onomasticii feminității la nivel planetar, Saptamanala urează femeilor: Distanțiere multe și măsurători corecte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: