Femeia trofeu

Femeia trofeu, cunoscută și ca Basic Bitch (lat. Târfes Simplex) cu inserții de Aroganță pe Stomacul Gol (lat. Vai Mortzei Tei) este un specimen care face parte din regnul Facaebookous, familia Instagrama. Acesta prezintă o înfățișare de hominid subnutrit, adesea cu ochii acoperiți de o ramă cu lentile heliomate (sau cel puțin așa le spune celor din jur, chiar dacă a costat 5 lei în bazar).

Inevitabil, scrolându-ți viața pe Facebook sau pe Instagram, vei întâlni aceste ființe maiestuase. La prima vedere acestea se hrănesc cu like-uri de bărbați cu copii, dar acceptă și comentarii ale bărbaților singuri și libidinoși.

Deși este considerată adesea membră a aceleiași specii din pricina numeroaselor asemănări cu hominizii Sapiens Sapiens, această subramură a speciei Târfes Simplex adoră să-și facă poze și să le distribuie pe rețelele de socializare, indiferent de securitatea personală a sa sau a familiei sale.

Unul dintre membrii Sapiens Sapiens, care a interacționat cu aceste specimene, confundându-le cu membre ale propriei specii, mărturisește revoltat: „Nu am nevoie să știu unde ai mâncat la micul dejun, nici pișatul de ciorbă de burtă SH pe care-l consumi de parcă ar fi ultima mâncare înainte de scaun (fie el electric sau maro), nici în care vârf de munte îți târâi moaștele, și cu atât mai puțin plaja privată pe care o plătești la suprapreț doar să faci o poză în care să nu iasă indiciile clasice că ești pe litoralul țării sărace în care ai fost extirpată”, am încheiat citatul.

Indignarea vine din faptul că, din pricina asemănării, mulți masculi Sapiens Sapiens se lasă păcăliți și intră în contact cu acestea încercând copularea cea de toate zilele. După mărturii, termenul de „copulare” le este de neînțeles membrelor speciei anterior prezentate, capacitatea cognitivă demonstrându-se a fi în mare parte dezactivată sau inexistentă. Practic momeala masculilor cu poze pe rețelele de socializare este o activitate complet inocentă, dar cu un impact teribil asupra proliferării faunei Sapiens Sapiens. Un alt punct important este dezastrul artificial cauzat de Pizdificarea masculilor. Aceștia, trăind în același mediu cu femei trofeu, tind să poarte haine mai strâmte (uneori e și de la îngrășare), și alternează perioade de 2 săptămâni, în care merg la sală și fac poze în anumite poziții (de parcă ar fi cel puțin antrenori de culturism), cu perioade de jumătate de an, în care se pozează punând dressing peste salate cumpărate (cu sprâncenele unite și ridicate, ochii adânc concentrați la tofu-ul de pe salata iceberg, mai ceva ca Scărlătescu la scoici), pe care le folosește ca side dish pentru vita la farfurie de la Dristor (în primele 5 zile de la salariu) sau pentru zacusca la borcan (restul zilelor, noroc că trimite mama pachet).

Femeia trofeu este aceea care la o adunare de familie ar fi mai preocupată să se uite pe telefon la poze cu ea însăși, pentru a stabili în care a ieșit mai aproape de nud, în care se vede că este într-un loc scump și în care deviația aia de sept din copilărie (pentru care nu a avut bani să se opereze) se vede mai puțin, practic pozele pe care poți să le postezi ca să se înțeleagă că nu mai ești săraca aia ruptă în cur pe care o știa tot satul (nebuno, ai prins și tu în final vremurile în care ața în cur e o modă, nu rămășițele unor chiloți întregi). Renunțând la deitatea auctorială și dedublându-mă, și eu merg în vacanțe și pun poze din locurile în care merg. Singura diferență e că nu îmi fac 1 milion de poze singur, pe care să le analizez 3 zile, și să le împrăștii ca o diaree explozivă pe fiecare dată calendaristică din an. Nu ești influencerizdă, nici un traveler, cum vrei să te descrie lumea după numărul de bilete de avion, ești doar o Târfes Simplex cu inserții de Aroganță pe Stomacul Gol. Sfaturile tale nu interesează pe nimeni, iar #-urile sunt so fucking last year. Mai ține pasul, pleacă și tu în pandemie undeva mișto, pe alt continent, fii wild, dacă nu vrei să te întorci în oala eșuatelor, care la vârsta ta aveau copii, practic mă-ta.

Fotografie de Susanne Jutzeler pe Pexels.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: