Ahmad Tea – Earl Grey – 100 de pliculețe

Trebuie să menționez că am reușit să-mi fac un pustiu de bine și am găsit ceaiul ăsta la jumătate de preț față de distribuitorul oficial. Site-ul găsit este destul de ok, iar, după bănuiala mea, își aduc marfa din Vestul Europei, spre deosebire de Ahmad Tea România, care, deși are sediul în Arad, își aduce marfa prin terți precum Ucraina, Moldova etc. (eu asta cred, după etichetele pe care le au, după piața de desfacere imensă din Ucraina, Moldova ș.a. Dacă Ahmad Tea va binevoi să mă lămurească aici, voi reveni cu detalii). Site-ul de care ziceam este https://www.saveo.ro/ceai-ahmad-earl-grey-100-plicuri. Tot aici puteți găsi și Evolet la 200g la un preț ok, nuci, semințe, cafea și echipamente de cafea. Nu este cel mai bun site de pe planetă, dar angajații își dau interesul (a fost ok livrarea după câteva discuții) și au prețuri foarte accesibile pe alocuri.

Revenind: cu aceeași pictură ca pe ambalajul de la Celmar, Ahmad Tea la pachetul de 100 de pliculețe te trezește cu aroma cunoscută de bergamot, dar cu o nuanță unică, proprie mărcii. Aici am găsit detaliile despre ceai doar în 21 de limbi 😂, dar originea tot nu este menționată, decât o eventuală împachetare în Emiratele Arabe.

Aroma

Este proprie brandului, și chiar îmi era dor să o resimt.

Gustul

Deși la pliculețe ceaiul este foarte mărunțit, reușește să uimească și să fie exact ce trebuie. Își pune amprenta în apă imediat, frunzele sunt mature, dar nu te sufocă prin pregnanță, reușește să rămână suficient de delicat, iar pliculețul este suficient de potent încât se poate folosi chiar și a doua oară. Asta este din experiența altor utilizatori, dar eu personal nu am încercat asta.

Culoarea

Apa se închide la culoare instant, are puține sedimente, dar pătează foarte ușor ceașca, dacă nu este clătită repede.

Din punctul de vedere al combinației între aromă, gust, culoare, delicatețe, potență, preț și disponibilitate pot spune că va trebui să continui să caut, dacă aș vrea să găsesc ceva mai bun.

După cum am văzut la alte companii, deși pare a fi doar ambalajul diferit, de multe ori și calitatea între produse diferă. Vom vedea, dacă și alte variante de Earl Grey de la Ahmad păstrează standardele menționate mai sus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: