Teekanne – 20 pliculețe

În traducere din germană „cana de ceai”, compania Teekanne este una dintre cele mai bine cotate din industrie, ceea ce demonstrează că și nemții se pricep la ceaiuri, nu doar englezii. Și pe viitor voi analiza Earl Grey și de la alte branduri nemțești.


Cutia este simplă și practică, pliculețele sunt înfoliate, iar pe dinăuntru au încă o folie de aluminiu, cred, care păstrează aroma. Filtrul este frumos legat cu ață, iar prin el se simte o aromă puternică de bergamot.

Aromă
Mirosul este, din punctul meu de vedere, perfect. Așa trebuie să miroase un ceai Earl Grey. Probabil asta se datorează și faptului că ingredientele sunt și ulei și aromă de beragamot.

Gust
Nu înțeapă, nu e exagerat gustul din cauza concentrației de bergamot. Păcat că frunzele și aici sunt mărunțite, altfel probabil s-ar fi simțit puțin mai bine ceaiul, deși nu îi neg calitatea. Are gust plăcut, și, pentru prețul pe care îl are, chiar îl recomand. Nu cred că trebuie adăugat nimic în el, trebuie savurat așa simplu.

Culoare
Are o culoare închisă și e tulbure. După zațul pe care îl lasă, o să atribui culoarea în principal faptului că ceaiul e foarte mărunțit.

Per total e un ceai foarte bun, dar nu l-aș plasa încă pe podium din cauza mărunțirii, care tulbură culoarea și lasă gura pungă. Pe lângă acest sortiment de la Teekanne, pentru că apreciez calitatea ceaiurilor de la ei, voi menționa și ceaiul Fruit Kiss și Irish Cream.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: