the aromatise (Auchan) – 25 pliculețe

Este firma oficială de ceai de la Auchan. Având în vedere influențele Franței și fostele colonii, cel mai probabil, ceaiul este de proveniență africană. Cutie practică, cu informațiile la vedere și un mic desen de design. Înăuntru plicurile sunt înfoliate într-un nylon transparent, dar sunt infoliate. Plicurile miros strident a ceai negru. Odată cu turnarea apei se simte și aroma de bergamotă, găsită între ingrediente în proporție de 4%, restul fiind ceai negru.

Aroma
Miroase intens a ceai și aroma de bergamot se simte și ea destul de bine.

Gustul
Este puternic, dar nu exagerat, iar bergamotul este prezent. Este un gust foarte interesant. Nu se aseamănă cu majoritatea ceaiurilor Earl Grey, dar regăsești ingredientele, și se simt chiar bine. Totuși, e aceeași veșnică problemă a ceaiurilor ieftine: sunt din ceai mărunțit (cel mai probabil resturi, de aceea, de obicei calitatea este mai slabă) și lasă multe sedimente.

Culoarea
Este mai închisă, cu multe sedimente, pătează destul de ușor.

Per total este un ceai bun. Te trezește instant, are un gust intens și plăcut, dar diferit decât majoritatea EG, iar, dacă s-ar pune puțin mai mult preț pe calitatea frunzelor, ar putea lejer juca la masă cu ceaiurile premium.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: