Dacia – o nouă speranță

Un inginer de la Dacia, fiind în șomaj tehnic din cauza pandemiei, a venit cu o idee revoluționară. Acesta crede că gigantul Dacia poate reînvia „în doar câțiva pași simpli”, a glumit acesta.

Ideea lui constă în crearea unui nou model de Logan, pe care acesta îl numește popular „casa scării”. Modelul va avea 12 trepte + 1, mai precis exact numărul de trepte cu care un Logan ar putea atinge aceeași viteză cu concurența sa directă de la BMW.

Lupu Lică, acest geniu al zilelor noastre, a cerut presei să nu-i dezvăluie numele, fiind o persoană modestă, de aceea nici eu nu îl voi divulga. Șeful acestuia, un om cu o bogată experiență de peste 2 luni și jumătate, a numit ideea „chintesența avansării”: „Avem aici o descriere exactă a ceea ce se va întâmpla cu acest domn, sau alții cu idei asemănătoare: observați aici pe grafic o avansare pe verticală, urmată imediat de una pe orizontală”.

Avansările s-au oferit pe loc, pentru a motiva acest perpetuum mobile de idei. „Un pumn în mandibulă și un șut în fund, totuși, sunt un pas înainte”, spuse Lică, păstrându-și anonimatul.

„Luminița de pe casa scării” sau „podiumul în 12 trepte + 1”, cum era numită ideea de către unii colegi, a fost văzută mai degrabă ca „drumul spre eșafod” de către conducere. Vom reveni cu detalii, dacă vor mai apărea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: