365 Dni (2020)

În traducere 365 de Zile este un film erotic polonez în regie Barbarei Białowąs și a lui Tomasz Mandes, și se bazează pe primul roman al trilogiei cu același nume a lui Blanka Lipińska.

Povestea, mult spus, îi urmărește pe poloneza, Laura Biel, și sicilianul, Massimo Torricelli, jucați de Anna-Maria Sieklucka, respectiv Michele Morrone, în ceea ce se dorește a fi un film erotic romantic, dar pe care nu pot să-l percep altfel decât ca pe cea mai prost interpretată copie de 50 Shades, la care ușor se pot adăuga tenta continuă de viol, violență domestică și instigare la sechestrare. Nu atinge subiecte sensibile și nu evocă anti-pudisme, ci mai degrabă încurajează acțiuni similare cu cele din filmul 3096 Days.

Să ne înțelegem, nu este un film de 2 bani! Există în lumea asta foarte multe lucruri care costă enorm și sunt foarte proaste: educația, sănătatea și infrastructura din Romanik, genul de persoane interpretate de Sieklucka în film, investițiile armate în Europa Centrala și de Est, internetul în Germania și multe altele. Filmul este departe de a fi unul de buget. S-a investit în avioane private, yachturi, clădiri scumpe, destinații variate în plin sezon, drone ș.a. care împreună cu cei doi actori – doar atunci când tac – te fac să realizezi că te uiți totuși la un film, și nu la ceea ce ar fi putut face vloggerul Colo cu 3 prieteni bețivani și o camera Ultra 4K.

Pentru mai multe detalii, restul review-ului este pe următoarea pagină.

Pagini: 1 2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: