De ce nu mă plac femeile?

Spală-te, în primul rând! Fii curat! Și nu, nu e vorba de bani. Dacă femeile după care te uiți urmăresc doar banii, stai liniștit, nu ai pierdut nimic. Dar problema adevărată ești tocmai tu, de cele mai multe ori. Nu pot pretinde că știu ce vor femeile, asta doar Mel Gibson știe. Însă, cel mai probabil, vor aceleași lucruri pe care le vrei și tu de la ele.

Să fii tandru, să fii drăguț, amuzant și disponibil la nevoie sunt calități admirabile. Dar fata pe care o placi nu are de unde să știe astea, și chiar dacă ar ști, poate defectele tale sunt mai mari. În exterior oamenii văd doar ceea ce faci și ce spui. Mesajul recepționat este cel pe care îl transmiți. Deocamdată nimeni nu citește gânduri, decât Bill Gates și Soroș, când suntem termoscanați la Kaufland.

Te-ai întrebat vreodată de ce mereu tipele alea faine sunt cu dubioși cu chelie, cu burtă de bere și cu bata blugilor sub coloana sacrală? Pentru că ei sunt direcți, nu sunt mofturoși, nu se împiedică în detalii fără rost, nu se blochează doar pe cineva, caută practicitatea și comoditatea în locul filosofiei kafkiene, lucru care se răsfrânge și asupra abilităților lor, care le oferă un job stabil, ceva clar de făcut și mai puțină bătaie de cap, ceea ce nu se poate spune despre drama și vesnica neliniște a cuiva a cărui singură abilitate este să-l parafrazeze pe Nietzsche. Oricât de idealiști am fi, oamenii au nevoie de lucruri. Iar în final o femeie o să vadă și o să aprecieze ce faci sau cine ești tu în funcție de mesajul pe care îl transmiți. Poate nu o să fie persoana pe care o vrei acum, poate o să fie din altă țară, de altă culoare, poate nici măcar nu o să fie femeie, iar tu o să ajungi să nu-ți pese de asta. Oamenii se schimbă.

P.S. Dacă ai o obsesie cu cineva, și, după ce ați vorbit direct despre asta, te-a refuzat sau ți-a lăsat loc de interpretare, îți pierzi timpul. Lacul e plin de pești și tu pescuiești în cadă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: