De ce nu mă plac bărbații?

Dacă ești femeie, e simplu: vorbești prea mult, ori nu ai o părere proprie ori ai prea multe păreri proprii și ești o persoană dificilă în general. Faptul că ești urâtă sau frumoasă, grasă sau bolimică nu joacă un rol foarte mare. Dacă există sex, chiar și de o calitate proastă, voința de a îmbunătăți acest capitol va motiva întotdeauna o relație, pe când lipsa unei voințe aici va duce întotdeauna la o despărțire, chiar și dacă ai avea trupul Angelinei Jolie la 20 de ani.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este mirror.jpg

Boys with toys este cea mai des întâlnită problemă. Bărbații își găsesc de lucru, se plictisesc, iar, dacă nu găsești un echilibru între a-ți susține ideile proprii și a fi mereu de acord cu el, atunci vei deveni prea enervantă, respectiv neinteresantă.

Per total ce vrea un bărbat de la o femeie nu este nici sensibilitatea unei flori albastre cu care să-și acopere inima pentru că a venit toamna, dar nici nu vrea să o găsească în pat pe Xena, prințesa războinică. Cred că sensibilitatea pură a unor flori de mucegai este o combinație mai potrivită, în sensul în care e plăcut să pari o bestie, gata să ajute firava prințesă, atâta timp cât nu simți miros de bășini de prințesă… Și pentru numele lui Alah, citește o carte! Este foarte plictisitor să stai cu cineva căruia trebuie să îi explici separat una din două fraze citite sau chiar auzite la știri. Bărbatul o să vadă și o să aprecieze asta. Cine știe, poate nu o să fii cu persoana pe care o vrei acum, poate o să fie din altă țară, de altă culoare, în final poate nici măcar să nu fie bărbat, iar tu să ajungi să nu-ți pese de asta. Oamenii se schimbă.

P.S. Dacă ai o obsesie cu cineva, și, după ce ați vorbit direct despre asta, te-a refuzat sau ți-a lăsat loc de interpretare, îți pierzi timpul. Lacul e plin de pești și tu pescuiești în cadă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: